Terug naar de website

 

Wij hebben ons restaurant zo ingedeeld dat het voor iedereen toegankelijk is. Bij binnenkomst kunt u direct plaats nemen. Ideaal voor mensen die snel weer op weg moeten. Ook is er de mogelijkheid een kantoor te huren als er iets meer privacy gewenst is. Zo kan het voorkomen dat u een belangrijke onderhandeling graag op neutraal terrein wilt afhandelen. Ook als particulier kunt u een kantoor huren. U betaalt per uur. Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact met ons op.

U loopt langs de toiletten door naar de rest van het restaurant. Achterin hebben wij het kinderspeelparadijs. Uw kinderen kunnen zich hier vermaken door te klimmen, te klauteren of gewoon door TV te kijken. Op zaterdag en zondag is er zelfs oppas aanwezig! Op deze manier kunt u even aan andere dingen denken....

Ook is het mogelijk om bij ons een grote zaal af te huren, maar niet op vrijdagavond. Dan organiseren we zelf lekker de kinderdisco. Benieuwd naar de prijs, grote en mogelijkheden van deze zaal? Neem dan ook zeker even contact met ons op.

Bekijk hieronder de indeling van ons restaurant.

plattegrond